Teller

donderdag 1 januari 2015

Inzending wedstrijd Joy fits n.a.v. de Sancho clubdag

Voorpand met glanzend biaisband in de naden.


In de goody bag van de Sancho clubdag zat een cadeautje van Joy Fits
Er was een wedstrijd uitgeschreven: maak voor 31-12-2014 iets van het gekregen lapje en maak kans op een stoffenpakket van deze webshop vol met allemaal leuke tricots. Tja, toen kwamen de verhuisdozen hier in huis en vergat ik de hele wedstrijd! Gelukkig plaatste Marloes een reminder op het forum, maar toen had ik nog heel weinig tijd... Patroontje had ik al in mijn hoofd, het werd het bekende BK3449 rokje zonder overslag in maat 92. Het gekregen lapje (de groene met bloemen) knipte ik zo dat er precies twee patroondeeltjes uit konden. De naden van het voorpand werden alle drie voorzien van glanzend, elastisch biaisband wat ik op de clubdag gekocht had bij Marieke.

Het hele rokje met de locker in elkaar gezet. De roze boord is een dubbele reep tricot van een shirt waar ik ooit een shirtjurkje van maakte voor middelste dochter. De reep stof die ik er toen af moest knippen kwam nu mooi van pas.

De foto's zijn ingediend, nu afwachten wat de jury beslist....stel je toch voor dat je bericht krijgt dat je een stoffenpakket van deze super leuke webwinkel wint!! Oké, over tot de orde van de dag: werken!