Teller

woensdag 9 november 2011

Nicky shirt bij high jump broek



Voor bij de broek uit mijn vorige bericht, maakte ik een shirt volgens het Antonia FM patroon. Ik nam maat 122 (slik!) en heb zowel bij de zoom als ook bij de mouwen een flinke omslag laten zitten en breed doorgestikt. Het tempo waarin de dames momenteel groeien is voor een mama die graag zelf kleding wil maken niet bij te houden! Nu kan ik na de winter altijd de zomen nog uitleggen want het lijkt mij zo bij elkaar ook een perfect huispak / campingpak of hoe je het ook noemen wilt.



De laatste paar weken probeer ik meer tijd te besteden aan het huishouden (...) en meer tijd te nemen om regelmatig een flinke wandeling te maken. Het gevolg is duidelijk minder tijd achter de machines, het is even niet anders.



Overigens heb ik nog wel een kleine deadline voor deze week. Van hele mooie roze nicky (overgenomen van dezelfde Sancho dame ;-)), heb ik inmiddels nog een gelijksoortig shirt gemaakt voor zuslief. De panden dus van nicky, de mouwen van vogeltjes tricot. Alleen de halsboord moet er nog op en de zomendoorstikken. Eigenlijk, eigenlijk wil ik dat voor zaterdagochtend gedaan hebben, zodat ze beiden in hun nieuwe, zachte pak richting zwembad kunnen vertrekken. Of het lukt? Dat zien jullie snel genoeg!

5 opmerkingen:

Danielle zei

Het shirt ziet er heel netjes gemaakt uit. Lijkt me heerlijkdragen voor de meiden. Succes met je deadline!
groetjes Danielle

Mariette zei

Leuk zeg! En je brengt me op een idee....hier ook elke week zwemlessen op zaterdagochtend en Sara heeft dan graag een joggingbroek met sweater aan. Maar zo'n pak van nicky staat natuurlijk net even wat leuker. Weer iets op m'n lijstje erbij ;-)Lekker dat dat kan zo'n snelcursus trouwens, het is even doorbijten maar dan ben je er wel vanaf.

Debby zei

Wat ziet dat er leuk uit, leuke kleur ook paars :)
Je meisje zal er vast heel blij mee zijn!

mamamia zei

Wat een mooi shirtje. Het is wel een makkelijk ding inderdaad. Succes met de zwemlessen.

Marieke zei

Wat een heerlijke zachte trui, om verliefd op te worden en de hele winter niet meer uit te doen!