Teller

woensdag 29 juni 2011

Tas Knipmode zomer 2011

In de laatste knipmode stond een strandtas. Het patroon had 1 stip dus ik bedacht mij afgelopen zaterdag dat dat voor de vakantie dan nog wel zou moeten lukken... Uit de kast (ja, uit die nieuwe kast!) een coupon van Ikea gepakt, voor de binnentas een oranjestofje met roze bloementjes, in de stad een stuk oranje band meegenomen et voila; dit is het resultaat.
Eenmaal klaar vond ik de tas wel heel erg groot. Naar strand gaan wij zelden dus de tas mocht van mij wel wat handzamer zijn. Tas weer binnenstebuiten gekeerd en met de locker beide zijnaden circa 5 cm. smaller gemaakt. Binnenin maakte ik nog een vakje voor mijn gsm en een musketonhaak om niet eeuwig te hoeven graven naar mijn sleutels. De tas is lekker ruim om voor van alles en nog wat gebruikt te worden. Onderwegtas op vakantie, naailestas, dagje oma tas etc.etc. Kortom, geslaagd tussendoortje!
Een ander tussendoortje is een rokje voor de jongste. Het is gemaakt van lycra tricot waar ik voor mijzelf het bekende knoopshirt uit de knip van maakte. Het patroontje is weer de stripes and stars van Ottobre. Een groen shirt hing nog in de kast dus weer een stelletje erbij.Nu snel verder met de rits in het Fehrman vest, dan is ook dat project afgerond!!

2 opmerkingen:

Ellen zei

Een leuke tas en een leuk stofje. Handig zo'n musketonhaak, zou ook wel wat voor mij zijn ben mijn sleutels altijd kwijt. Het rokje is ook mooi, lekker voor de vakantie.

Groetjes Ellen

Soesa zei

Wat een leuke tas! Heerlijk om even iets anders dan kleertjes te maken he. Soms moet je ook eens iets voor jezelf maken.... al blijft het 'freubelen' voor de meiden ook leuk!

Groetjes Soesa