Teller

zaterdag 25 juni 2011

StoffenkastVandaag viel hier vrijwel de hele dag de regen gestaagd naar beneden. Een uitgelezen dag om naar het grote Zweedse warenhuis in Amersfoort te rijden. Op het lijstje stond eigenlijk maar 1 ding... een kast voor mijn stoffen! Tot nu toe zat het grotendeels in plasticbakken, maar de bakken had ik eigenlijk hard nodig voor het wegbergen van winter- / zomerkleding van de meiden. Ondanks het assortiment was het nog even zoeken want omdat er al een grijze linnenkast op de kamer staat, moest de kast in ieder geval grijze deuren hebben. Maar... het is gelukt!

De kast staat inmiddels keurig waterpas en de deuren hangen recht (dat was nog even een gepuzzel). Terwijl de rest van mijn gezin al op 1 oor ligt, heb ik net mijn stoffen in de kast weggeruimd. Er borrelen gelijk weer allerlei ideeen door mijn hoofd. Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat dit niet de complete voorraad is. Er ligt in de linnenkast nog wat fleece(kleden) maar ik wil eerst een de planken anders verdelen en 1 plank erbij doen, dan past dat makkelijker zonder "torens van Pisa" te creeeren. Maareh dames, mijn voorraad is best bescheiden, toch??Inmiddels heb ik er ook weer een paar nieuwe volgers bijgekregen; welkom op mijn blog en leuk dat je mij gevonden hebt!Fijn weekend allemaal!

3 opmerkingen:

Hennie zei

Ooooh,zo te zien heb je ook nog wel ruimte voor wat nieuwe stofjes...;-) heerlijk om alles weer overzichtelijk bij elkaar te hebben.
Geniet ervan!
Groetjes Hennie

Soesa zei

Wat ziet dat er heerlijk opgeruimd uit! Ik ga deze week geloof ik je voorbeeld maar eens volgen... want bij mij wordt het zo stiekema aan een rommeltje.
Heerlijk dat je daar niwue ideetjes van krijgt he, dat heb ik dan ook. Alleen veeeeeeel te weinig tijd om ze uit te voeren!

Groetjes Soesa

Bonte Tante zei

Oh wat heerlijk zo'n kast met alle lapjes overzichtelijk opgeruimd! Het is ook mijn wens om alle lappen eens netjes op te ruimen in een kast i.p.v. In bakken. Heerlijk die ruimte, kun je weer op jacht naar nieuwe lappen!
Ik ga je volgen (ik dacht dat ik dat al deed, sorry!)!