Teller

woensdag 27 juli 2011

Bouw loopt redelijk volgens plande reden dat hier niet heel veel nieuwe creaties getoond worden is ... dat wij zijn gestart met de bouw van een heus legodorp.


Mijn broer en ik speelden vroeger uren, dagen, vakanties etc. met lego. Het liefst bouwden we dan een heel dorp. Jaren heeft het bij mijn ouders op zolder staan wachten op eventuele kleinkinderen. Die van ons zijn inmiddels oud genoeg, dus tijd om het spul mee naar ons te nemen. Nee, het was niet allemaal meer in tact, of eigenlijk vrijwel niets meer. Gewapend met bakken (om per kleur te sorteren) en een stapel bouwtekeningen (die al die jaren ook keurig bewaard gebleven zijn!), verdeel ik nu mijn tijd tussen huishouden en bouwen. De vliegtuigen bewaren we voor papa ;-). Vanmorgen een alternatieve legotafel bedacht omdat de hele dag op je knieen op het parket ook geen pretje is, zelfs niet als je 5 jaar bent. De komende weken hebben wij geen bijzettafeltjes meer naast de bank, maar als de kinderen vervolgens uren zoet zijn heb ik dat er wel voor over.


Op deze foto het voorlopige resultaat. Het politiebureau naderd ook zijn voltooiing en de berg blokjes wordt zo langzaamaan toch iets minder ;-).


Kijken of ik vanavond toch even achter mijn machines kan, misschien wil manlief de bouwerij dan even voortzetten ;-).

1 opmerking:

Bonte Tante zei

Ooh wat een jeugdsentiment!! Wij konden vroeger ook dagen met de lego spelen! En dan inderdaad alles opbouwen totdat er geen stenen meer over waren. Heerlijk dat je kinderen zich hiermee lekker bezig kunnen houden. ik zal bij mijn ouders ook eens vragen waar de Lego gebleven is! Succes met de bouwerij!