Teller

maandag 11 april 2011

Verjaardagsjurken 2011
Nog 10 nachtjes slapen en dan... worden de dametjes alweer 5 jaar!


Ik ben blij dat ik al heel vroeg aan deze twee Elodies begonnen was, want met allerlei kleine projectjes tussendoor, zieke kids etc. vliegen de weken soms voorbij zonder dat ik effectief achter mijn machine zit. Maar nu, op deze maandagmorgen de laatste kleine steekjes en wat dat betreft ben ik klaar voor het feest (voor de rest nog niet hoor ;-)).

Het was nog een hele zoektocht voor lintjes met de juist kleur. Uiteindelijk vond ik ze bij Lilian .

De roze heb ik met gewoon garen vastgestikt, de blauwe met transparant garen omdat het blauwe garen perfect kleurde bij de stof, maar voor het lintje net iets te afwijkend was (dat vond ik tenminste).
Nu op naar een paar zomerrokjes die al geduldig geknipt en wel liggen te wachten en een paar kraamkadootjes want het eerste kaartje is zaterdag op de deurmat gevallen. Jammer dat ook de tuin en mijn ramen mijn aandacht willen.....

5 opmerkingen:

Elise zei

Mooie verjaardagsjurken zijn dat! De lintjes passen er perfect bij!

Mariette zei

Superleuk! Dat zal vast heel mooi staan!

Lilian zei

schattige Elodies zeg, heel leuk met dat band erbij! :)

Sabine zei

Wat een mooie jurkjes!

Ik kende jouw blog niet, maar zie nu dat je heel leuke dingen maakt! Ik heb me daarom maar onmiddellijk als volger aangediend en voegde jouw blog toe in mijn lijstje met leuke blog.

groetjes,
Sabine

Ineke van den Akker zei

Helemaal leuk. Ik heb het jurkje gekocht voor mijn kleindochter. Op een braderie. Nu ben ik verkocht. Ik ga weer zelf naaien. Het probleem is. Hoe kom je aan leuke patronen. Knippie vind ik niet leuk. Het patroon voor dit jurkje heb ik gelukkig al gevonden.
veel liefs,
Ineke