Teller

maandag 12 maart 2018

Abc 188 SPE Sancho

Enkele maanden geleden werd ik bij Sancho ingeloot om een patroon te testen. Vooraf wist ik dat het een patroon voor een meisje zou zijn, verder was het een verrassing. Uiteindelijk werd het een patroon van Abacadabra en wel nummer 188. Bij Jan Sikkens in Amersfoort scoorde ik een coupon soepele jeansstof. Om te voorkomen dat het geheel wat te stug zou worden, gebruikte ik voor de binnenkant van de achterpas en voor de binnenkant van de manchetten een vrolijk gebloemd kantoenen stofje.
Bij de kraag en de manchetten liep ik nogal wat vertraging op... Toen ik een paar weken geleden voor een naaidag naar Marieke ging, vertelde ik iedereen die zou komen dat ik pas weer naar huis mocht als mijn SPE af zou zijn, en.... het werkte! Uiteindelijk had ik hem 's middags om 14.00 uur af! Thuis heb ik er nog kamsnaps ingezet om het voor dochterlief niet te lastig te maken met aankleden. (oké, ook een beetje voor mijn eigen gemak: kamsnaps gaan sneller dan knoopsgaten en knopen aanzetten....).
Voor erbij kocht ik een leuk gevlochten riempje. Toen ze hem vanavond dan eindelijk aan mocht voor de foto's, had ik een super blij meisje!!

2 opmerkingen:

MaMarieke zei

Super dat hij af is, dat dochterlief er blij mee is. Je bent een doorzetter geweest!!

Danielle zei

Stoer jurkje! Leuk gedaan.