Teller

dinsdag 21 april 2015

Elodie mt 134-140 voor de jarige


Vandaag zijn mijn lieve meiden 9 jaar geworden. Oudste dochter had twee jaar geleden een verjaardagsjurk die ze vreselijk veel gedragen heeft omdat ze de stof zelf zó mooi vond en nog steeds vindt. Mbv Sancho power kon ik dezelfde stof van Abacadabra nog bemachtigen en maakt ik nu, twee jaar later, nogmaals een Elodie in dezelfde stof. Voor het eerst gebruikte ik de foto handleiding van FM en dus voor het eerst een rits in het achterpand waar de tunnel overheen gewoon doorloopt. Dus niets geen kierende rits, nee nu een rits die gewoon echt blind is!! Voor er bij vond ik een paar hoge gympen in praktisch dezelfde kleur blauw. Vanmorgen toen het nog fris was droeg ze haar spijkerjasje er over, zodra het warmer is gaat het jasje uit. Dochterlief blij met haar jurk en ikzelf ook omdat deze versie op zoveel punten beter / anders is dan de anderen. De stof zelf is nogal dun en doorschijnend. Voor de onderrok kocht ik witte voering katoen op de markt (die markt staat dus wekelijks pal voor ons tijdelijke huis!!!), deze voering katoen is wat steviger waardoor de rok nog mooier valt.

8 opmerkingen:

sarina zei

wat een prachtige jurk! en wat leuk dat je weer dezelfde stof te pakken hebt gekregen! van harte gefeliciteerd met je meisje,
groeten sarina

Zaanse Zolder zei

suuuuper mooi !

MaMarieke zei

Prachtig!! Ik geloof dat ik toch maar eens een patroon moet kopen.... want deze zal mijn dochter ook helemaal super vinden. Pfoe en wekelijks de stoffenmarkt voor je deur... dan moet je sterk zijn!

wilma zei

laat ie hier sinds vandaag ook weer op tafel liggen. Nog gefeliciteerd! Leuke kleur blauw is dat!
Groet, Wilma

Danielle zei

Wat een prachtige jurk, het model blijft leuk, nog gefeliciteerd met je dochters.
groetjes Danielle

Siempie zei

Gaaf !! En inderdaad Putten heeft een aantal leuke kramen als naaien je favoriete hobby is ;-)

Mama Maakt ... (Petra) zei

Superzwierig! En gefeliciteerd met de jarigen!

Mama Deborah zei

Ik wou dat ik hem durfde te maken hij is echt super mooi!