Teller

dinsdag 19 augustus 2014

Knikkerzakken en tissuedooshoes

In het begin van dit jaar was het knikkeren helemaal hot bij ons op school. Alleen het vinden van stevige knikkerzakken bleek nogal lastig. Nadat ik op verzoek voor één meisje een leuke knikkerzak gemaakt had en deze op facebook had laten zien, kwamen de bestellingen binnen! In totaal maakte ik 10 compleet verschillende knikkerzakken. Allemaal gevoerd en voorzien van kleurrijke koordjes. Na de meivakantie leek het knikkeren weer van het schoolplein verdwenen en vergat ik de foto's op mijn blog te zetten.

De oplettende kijker ziet hier onder geen 10 verschillende knikkerzakken, dat klopt want ik ben blijkbaar van sommige vergeten een foto te maken.Onze oudste twee zaten het afgelopen jaar op blokfluitles. De laatste les kwam dichterbij en ik dacht aan het muzieknotenstofje waarvan nog een stuk in de kast lag. Ik wist dat de muziekjuf gek is op roze, dus het andere stofje moest in ieder geval een beetje roze zijn. De avond voor de laatste les maakte ik de

tisseudooshoes uit het bekende boek van Zo Geknipt. Passend biaisband had ik gelukkig in huis want ik had geen speling meer om iets te gaan kopen.

Dit waren allemaal projectjes waar niet heel veel stof in gaat zitten, maar het is toch mooi weer uit de kast gekomen!

1 opmerking:

Cindy zei

Heel erg leuk! Leuke stofjes ook!