Teller

woensdag 9 oktober 2013

BK 3449 (2x), Jolly mt 110 en shirtjurkje mt 74

Er zijn nog een aantal dingen die ik net voor, tijdens of kort na de zomervakantie gemaakt heb, maar nog altijd niet op mijn blog gezet heb. Om voor mijzelf het overzicht te houden wat ik zoal gemaakt heb, hierbij een bericht met een aantal items die inmiddels al enkele weken of maanden klaar zijn.

Voor het eerst zette ik de schaar in deze geweldige vogeltjestricot van Stenzo. Ik maakte een BK 3449 overslagrokje in maatje 80. Hij is voor nu nog wat te wijd, dus hij hangt rustig in de kast tot??? (het voorjaar denk ik).

Voor een jarige vriendinnetje maakte ik een Jolly rokje in maat 110-116. Echt een heerlijk patroontje om te maken. De kleur paars is in het echt dieper dan op deze foto en uiteraard heb ik het rokje nog gestreken voor het inpakken...


Voor de verjaardag van haar jongere zusje maakte ik een BK 3449 in maat 98 van een schattig babyribje. Helaas ben ik vergeten van dit rokje een foto te maken.


Voor jongste dochter had ik een wit shirtje van de H*ma. Het was een wonderlijk shirtje want het kromp in de lengte, maar werd wel veel breder... Oplossing: onder de mouwtjes afgeknipt, stukje roze bloementjestricot uit de kast gepakt, bijpassende applicatie met een paar lintjes er op gezet om het wit te breken et voila: shirtje maat 62, wordt jurkje maat 74! (foto volgt)

8 opmerkingen:

Doortje Dartel zei

Wat een schattige rokjes heb je gemaakt.

Heidi... zei

Wat een leuke rokjes en enorm schattig die vogeltjes tricot :-)

Danielle zei

Leuke rokjes hoor, ja die vogeltricot is echt heel erg leuk.

Klavertje Kleding zei

Leuke rokjes heb je gemaakt!

Gr. Nel

Juffrouw Tuttebel zei

Gewoon jammer dat de zomer voorbij is, heerlijke rokjes om te zien!

MaMarieke zei

Leuke rokjes van nog leukere stofjes!

Mama Deborah zei

Leuke rokjes!

Mama Deborah zei

Leuke rokjes!