Teller

vrijdag 7 december 2012

Cadeautjes: 2 rugtassen, een memobord en een gepimpt shirt

De afgelopen week heb ik minder gemaakt dan ik vooraf bedacht had, maar dat heb je soms.
Ons neefje wordt morgen 3 jaar. Voor hem maakte ik een rugtasje met een stukje autootjes stof wat ik eens bestelde bij www.stoerejongensstoffen.nl en een stuk denim. Er op 2 vliegtuigapplicaties van de Action gestikt. Dat stikken had wat voeten (proppellers) in de aarde... Toen de helicopter er op gestikt was, bleek deze op zijn kop te zitten. Gelukkig had ik steeklengte 2 gebruikt... Uiteindelijk is het toch goed gekomen. Ook pimpte ik een Hema shirt met een leuk aapje. Ben benieuwd wat de jarige er van vindt!

De meiden hebben op dit moment een verjaarspartijtje, allebei bij hetzelfde meisje. Omdat de jarige op 5 december jarig is, vond de moeder het moeilijk een cadeautje te bedenken. Ik vroeg of het een idee was wanneer ik zelf iets zou maken, dat zou in ieder geval een succes zijn, aldus de moeder. Ik maakte een memobord met een gebloemde stof met blauwe achtergrond omdat blauw op dit moment De kleur is van de jarige en roze echt niet meer kan wanneer je in groep 3 zit... Om het blauw iets af te zwakken, gebruikte ik verschillende rode lintjes die ik op de kruispunten vastgezet heb met doorzichtige knopen in allerlei vormen. Bij de Xenos vond ik kleine houten knijpertjes tussen de kerstspullen. De rode en de witte passen perfect bij dit bord!

Ook maakte ik een gymtasje van een leuk gebloemd stofje waar geen roze in voorkomt. Om het niet al te saai te maken, appliceerde ik een hartje van een rood-wit ruitje en vrolijkte deze op met 2 lintjes. Nu liggen er nog een paar shirts voor mijzelf die onder de cover door moeten. Eens zien of dat vandaag nog lukt, maar dan moet jongste dochter wel even langer slapen dan steeds 15 minuten.
Fijn weekend allemaal!

11 opmerkingen:

meiske zei

Dat ziet er allemaal leuk uit. Ik hoop dat het bij de jarigen ook in de smaak zal vallen.

frunnik zei

Prachtige kado's, het memobord is mooi geworden, moet dat toch ook maar eens gaan proberen.

By Ieke zei

Wat een mooie cadeautjes!

Ik hoop maar dat de kleine meid een winterslaapje gaat houden ;) Ben benieuwd naar je shirts!

Mama C zei

Mijn shirts krijg je niet te zien, hoor. Ik heb geen paspop voor mijzelf en een shirt op de tafel fotograferen vind ik ook niet zo. Sorry Henrieke.

Lize zei

zo knap van je dat je alweer druk aan het naaien bent. EN wat heb je weer mooie cadeautjes gemaakt.

Felisa zei

Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt!

Vlijtige Lies zei

Nou ik vind dat je behoorlijk wat gemaakt hebt van de week!! Mooie kadootjes.

Doortje Dartel zei

Dat zijn nog eens leuke kado's!

Esrosa K. zei

Je bent weer lekker creatief bezig geweest zeg! Dat memobord is ook superleuk (die knijpertjes moet ik onthouden :-)).
Fijn weekend,
Esrosa

Jos zei

Wat een heerlijke creativiteit!

Juffra Toertjes zei

Zo'n leuk turnzakje, wauw!