Teller

donderdag 27 januari 2011

Winterjas Ottobre is af!Lang gewacht.....maar het is gelukt: voor februari moest winterjas nummer 2 klaar zijn.
Vanavond alleen nog een paar kleine dingetjes doen: niet handig na een hele dag werken want ik deed hier en daar nogal wat onhandige acties (die ik nu maar niet verder ga benoemen :-)).

Het is een patroon uit de Ottobre 4/2010. De buitenkant is roze babyrib, de binnenkant hele zachte fleece (kleedje van Blokker).
Ook dit was op allerlei fronten een "leerproject": paspelzakken, een stolplooi allemaal nog niet eerder gedaan, maar wel helemaal naar mijn zin gelukt. De foto's zijn zojuist bij kunstlicht gemaakt, met als gevolg dat de kleuren fletser lijken dan ze in werkelijkheid zijn.

Ik probeer voor het weekend van dezelfde fleece nog een bijpassende sjaal te maken. Gelukkig heeft dochterlief nog een sjaal die er ook prima bij past, dus morgen kan ze eindelijk (na een paar maanden wachten) ook net als haar zus een jas aan die mama gemaakt heeft!

Of ik snel weer een keer een winterjas ga maken? NEE! In ieder geval niet zolang ik het moet hebben van de kleine momenten tussendoor. Dan moet ik echt langer achter elkaar kunnen doorwerken.

3 opmerkingen:

Mupminoes zei

........Staande ovatie.....

Mooie jas geworden.
Groetjes,
Annelies

Elise zei

Knap werk, hoor! Hij is mooi geworden. Ik moet eerlijk zeggen dat de jas hier eigenlijk te weinig gedragen wordt. Moet ik toch zelf maar op gaan letten. Zonde van het werk anders.

Sigrid zei

Ohhh, wat een mooie jas!!! Knap gedaan zeg!
Gelukkig is het weer erg koud, kan ze 'm lekker aan ;-)
Erg leuk patroon ook.