Teller

woensdag 15 december 2010

Blokfluithoes, kerstboomhangers, applicaties Action

Afgelopen week een paar kleine tussendoortjes gemaakt.Eerst zaterdag met de meiden en hoes voor de blokfluit die ze op pakjesavond gekregen hebben. Ze mochten zelf het stofje uitzoeken uit "mama's stofjeswinkel" ;-). Stukje witte fleece van een Ik.a kleedje als voering et voila: een vergrote versie van het zonnebrilhoesje is klaar. De meiden mochten zelf de rechte stukken stikken, ging best goed moet ik zeggen!Maandag bedacht ik mij een alternatief voor de kerstkaart; een kerstboomhanger bestemd voor de juffen van de meiden. Ik gebruikte het patroon van het freebook van FMhttp://www.farbenmix.de/shop/Kreativ-Ebooks/Kreative-FREEbooks/Weihnachtsbaeumchen-Kreativ-Ebook-als-Geschenk::10511.html, maar maakte er een "enkele boom" van. De foto is gisteravond laat gemaakt, bij het tl-licht van de keuken, de stof lijkt dus fletser dan het werkelijk was. Vanmorgen mochten de meiden het geven: 2 enthousiaste juffen!! Kijk, daar doen we het dan toch voor!


Na een berichtje op Sancho vanmiddag even naar de Action geweest en gekeken naar de applicaties, ik moet zeggen dat er hele leuke tussen zitten, vooral de Hollandse. Voor het bedrag van € 1,29 per 3 stuks heb ik gelijk alle varianten maar gescoord ;-). Weer foto's van niet geweldige kwaliteit, maar met dit sombere weer ontkom ik er even niet aan om foto's te maken bij lamplicht. Ach, het gaat om het idee.

Misschien vraagt iemand zich af of ze de foto van winterjas nr. 2 over het hoofd gezien heeft. Wees gerust, die foto volgt nog. Gister op les weer heel wat kunnen doen en mijzelf "huiswerk" meegegeven voor de komende 2 weken. Zou toch leuk zijn als ze de jas in januari kan gaan dragen......

1 opmerking:

Elise zei

Hoi,

Ik heb idd laatst de Elodie gemaakt. Eerst had ik de bovenpassen aangepast, maar vond dat niet mooi staan, dus toch weer gemaakt volgens patroon en dat vond ik beter. Ik heb maat 122/128 gemaakt en daar begint Lian net in te komen, dus met de extra cm-ers was hij te ruim. Ik hoop dat je er wat aan hebt. Succes!

Groetjes Elise