Teller

maandag 1 november 2010

Winterjas Bizzkids 3806


Vanavond heb ik zowaar de laatste hand gelegd aan de winterjas voor mijn jongste dochter. Het is een project waar ik heel wat op gemopperd heb, de stof zag er op het plaatje leuk uit, maar in praktijk is het niet echt makkelijk te verwerken (zachtjes uitgedrukt!). Ook viel het patroon anders uit dan verwacht. Ik had 116 getekend, terwijl ze nu 104 draagt, maar toch is deze jas niets breder dan haar huidige jas. Het wordt dus 1 winter....
De binnenkant is gevoerd met roze fleece waar ik ook een sjaal van gemaakt heb. De sjaal is enkele stof en rondom afgelockt. Ben benieuwd wat dochterlief er morgenochtend van vind (en of haar zus direct ook een jas "besteld" ;-)).
Op de foto lijkt het alsof de onderkant van de jas niet gelijk is (zie ik nu net), in het echt zie je dit gelukkig niet en is de jas wel recht. Bij gebrek aan een paspop hangt de jas gewoon op een hangertje, daar zal het wel door komen.
Als mijn snapstang van Mardag binnen is, wil ik nog 2 drukkers in de flap middenvoor doen, tot die tijd draagt ze hem maar zonder drukkers.

3 opmerkingen:

Bloem zei

Complimenten voor je, wat een mooie jas!!! Daar kun je heel trots op zijn!

Elise zei

Mooie jas! In plaats van mopperen, mag je nu trots zijn op het resultaat. Goed dat je doorgezet hebt.

Fem zei

Leuke jas! Ziet er ook lekker warm uit