Teller

zondag 21 november 2010

Rokje Bizzkids 3449 II

En na setje 1, kreeg ik direct een bestelling voor nog een stelletje (ik had het kunnen weten!).

Deze keer geen lintje op de rok gezet omdat ik niet De kleur kon vinden in mijn voorraadje bandjes en lintjes. Om toch iets met het rokje te doen, heb ik zo'n 14 verschillende knoopjes op het voorpand her en der in de bloementjes vastgezet. Ook uit deze slaapkamer vanmorgen een enthousiaste kreet, mijn dag begon dus goed!

Maarrrrrrrrrrr, als je zus een vlinder op haar shirt krijgt, kan jij natuurlijk niet achterblijven. Oké meis, doen we nog een vlinder. Vond het effen bruine shirt ook wel heel erg somber. Moet zeggen dat ik over vlinder 2 een stuk beter te spreken ben. Bij de eerste was de keuze van het garen ook achteraf niet zo slim.

Kortom, ik had een effectief weekend en de meiden weten allebei al wat zij morgen gaan aan doen als ze naar juf Mariska gaan!

TOt slot een foto van de gezusters. Het shirt van Lies was op het moment van deze foto nog niet klaar.
De pop moest ook op de foto omdat Sint kleertjes gebracht had in de schoen! Pop was heel blij want die droeg al 4 jaar hetzelfde pakje....

6 opmerkingen:

Effie zei

Mooi geworden! Grappig dat jouw meiden toch ook echt verschillend zijn ondanks hun eeneiigheid ;-) Tenminste op de foto. Isvlinder nr 2 ook gelukt?

Mamalje zei

Ja vlinder 2 is ook gelukt, alleen wil mijn blog de foto niet accepteren oid. Zal later nog even proberen.
Inderdaad, 1-eiig maar (soms) wel heel verschillende meiden!

Elise zei

Wat een leuke setjes, zeg! En ja, ik heb dat ook wel eens, dat ik even zin heb in iets snels, of iets makkelijks, of iets vrolijks. ;-)

Mariette zei

Leuk, mooie stofjes heb je gebruikt!

mevrouw Duck zei

Leuk hoor die twee meiden. Vroeger naaide ik ook altijd alles voor kid,s . Maar toe kwamen ze op een leeftijd dat ze alleen nog maar Jeans wilde dragen;-0(

Elise zei

Hoi,

Ik heb de jas gevoerd met vlieseline H630 en heb dat besteld bij happystitches.nl De vlieseline heb ik op de rib gestreken en de jas verder gevoerd met katoen. Het lijkt niet heel dik, maar ik heb op sancho.nl gelezen dat deze voering wel bedoeld is voor warmte. Nu met de kou moet het blijken al heeft Lian er nog wel een andere jas bij.
Succes!!

Groetjes Elise