Teller

donderdag 12 augustus 2010

Tulip rokje
Inmiddels zijn we terug van vakantie en heb ik mijn machine weer opgezocht. Er lagen nog twee rokjes waar niet heel veel meer aan hoefde te gebeuren, maar voor de vakantie lukte het mij niet meer.
Zojuist dan nr.1 afgemaakt: het Tulip rokje. Hoewel ik de bovenband breeder gemaakt heb dan voorgeschreven, ben ik bang dat de lengte gedurende de komende maanden wat aan de korte kant wordt....misschien dan maar een kantje aan de onderste rok zetten. Voor nu is de lengte prima en dochterlief vond hem geweldig en wilde hem met spelden en al aanhouden. Inmiddels is ze allang in dromenland, maar morgenochtend zal ik laten zien dat hij af en en misschien kan ze hem zaterdag wel aan als ons neefje 2 jaar wordt. Dit hangt er vanaf of de rok voor zuslief (Insa) ook vanavond nog afkomt......

2 opmerkingen:

Danielle zei

Leuke rokjes maak je. De tulip is bij mij ook favoriet. Mag ik je een tip geven? De nepgulp is niet helemaal juist. Waarschijnlijk een beginnersfout, want ik heb hetzelfde gedaan bij mijn eerste tulip. Kijk nog maar eens goed naar de beschrijving, het is eigenlijk nog makkelijker dan dat je nu gedaan hebt.

Veel succes met je nieuwe lockmachine, daar ga je superveel plezier van beleven!

Groetjes,
Danielle
www.creatiesvandanielle.blogspot.com

Mamalje zei

Danielle, bedankt voor de tip. Ik ga de beschrijving nog even goed bekijken want ik ben nu toch wel erg benieuwd wat er anders kan / moet!

Groetjes