Teller

woensdag 27 januari 2016

Twee shirts Antonia FM mt 98-104

Zo, daar was ik eindelijk weereens met een blogbericht!
Na de Elodie heb ik heel af en toe nog wel wat gemaakt, maar het schoot niet echt op want steeds zijn er andere zaken die mijn aandacht (en tijd...) vragen. Herkenbaar??

Jongste dochter heeft hard nieuwe shirts nodig, het liefst niet effen want daar zie je zo snel ieder klein vlekje op. Daarnaast had ik nog steeds geen fijn zittend shirtpatroon voor haar gevonden en had ik nog wel wat kleinere restlappen in de kast liggen...tel deze drie dingen bij elkaar op et voila!
Ik gebruikte voor het eerst voor haar het Antonia shirtpatroon van FM, tekende maat 98-104 en knipte met een minimale naadwaarde de patroondelen uit de stof.


De vogeltjesstof was een restje wat ik kreeg van mijn creatieve vriendin, het was alleen net te smal voor het voorpand, dus stikte ik er aan weerskanten een bies naast.Het bloementjesshirt is hier in huis niet door iedereen even enthousiast ontvangen, maar jongste dochter vindt hem geweldig, dus missie geslaagd!!

Er zijn nog meer dingen onder mijn machines vandaan gekomen, maar die zit ik in een volgend blogbericht.

4 opmerkingen:

MaMarieke zei

Super toffe shirts! Hier ook nog steeds geen goed shirt patroon, dus dat herken ik wel met als dat je geen effen shirts wilt hebben. ��
Ik vind die bloemenstof echt prachtig!

Danielle zei

Mooie shirts, vogeltjes vind ik nog leuk hoor voor de leeftijd van je dochter. Leuk trouwens om weer wat te zien van je.

Mama Maakt ... (Petra) zei

Leuk! Heel herkenbaar het niet aan bloggen toekomen!
De Antonia is hier favoriet. Precies de goede pasvorm voor mijn meiden.

Mariette zei

Erg leuk, hoop weer vaker wat van je voorbij te zien komen, keep up the good work! :-)