Teller

woensdag 11 mei 2011

Rokje Ottobre zomer 2011
Van een restje tante Ema stof van de Elodie maakte ik dit rokje. Het kantje kocht ik een tijdje geleden "op voorraad" bij Mirjam en kwam nu goed van pas. Hoewel een eenvoudig modelletje is, gebruikt ik een patroon uit de laatste Ottobre zomer 3/2011 "Funky Stripes". Bij het door mij gebruikte stofje moet je de Stripes er dus even bijdenken ;-).Mijn eigen meiden hebben (helaas?!) voldoende zomerkleding in de kast, voor wie dit rokje wel is houd ik nog even voor mij....
Nu ook dit projectje klaar is, is mijn tafel opgeruimd en staat niets meer in de weg voor mijn volgende uitdaging: een shirt van tricot voor mijzelf! Ik wil proberen een knoopshirt te maken uit de Knip.Ik vraag mij trouwens af hoe andere zulke nette berichten op hun blog geplaatst krijgen. Waar ik dat wil houd ik 1 lege regel, maar zodra ik mijn bericht publiceer, krijg ik veel meer lege regels er tussen... Wie weet hoe dit kan??

1 opmerking:

Sigrid zei

Leuk rokje, mooi patroon!

Ik heb het ook weleens met een blog maken dat het niet wil zoals ik wil. Het lukt me vaak nog om het te veranderen/verbeteren als ik mijn berichtje heb geplaatst en dan via het 'potloodje' verbeteren. Snap je het zo? Succes!